Dankjewel voor je bestelling!

Hoe nu verder:

 • Toegang DiSC assessment
  Binnen 24 uur ontvang je een mail met een link die toegang geeft tot het DiSC-assessment. Dit assessment is een lijst van verklaringen en opmerkingen. Het is aan jou om aan te geven in welke mate je het eens bent met deze verklaringen.
 • Maken DiSC assessment
  DiSC is geen test. Er zijn geen 'goede' of 'foute' antwoorden. De uitkomst, je profiel, geeft alleen een indicatie van je eigen gedragsvoorkeuren. Het maken van het assessment zal ongeveer 15 - 20 minuten in beslag nemen.
 • Persoonlijke DiSC sessie
  Na afronding van het DiSC assessment, neem ik binnen 24 uur contact met je op, voor het plannen van een 1 op 1 sessie. Dit gesprek duurt ongeveer 1,5 uur en kan zowel online als op locatie plaatsvinden. In deze sessie gaan we samen de uitkomsten van jouw DiSC assessment bespreken.
 • Je persoonlijk profiel
  Na afloop van het gesprek ontvang je naar keuze een pdf bestand van je persoonlijk profiel of een gebonden exemplaar. Beide kan ook.
 • Toegang persoonlijk portaal
  Daarnaast heb je blijvend toegang tot je eigen cliëntportaal met daarin de producten of diensten die je hebt aangeschaft.

Wat zijn de voordelen van een DiSC analyse voor mij?

D van Dominant / Direct / Daadkrachtig

Mensen met een dominante stijl zijn vaak assertief, vastberaden en resultaatgericht. Ze houden van uitdagingen en nemen graag de leiding.

I van Invloedrijk / Interactief / Inspirerend

Personen met een invloedrijke stijl zijn sociaal, enthousiast en optimistisch. Ze gedijen in omgevingen waarin ze anderen kunnen beïnvloeden en inspireren.

S van Stabiel / Sociaal / Supportgevend

Mensen met een stabiele stijl zijn geduldig, betrouwbaar en teamgericht. Ze zijn meestal empathisch en streven naar harmonie en stabiliteit in hun relaties.

C van Consciëntieus / Correct / Calculeren

Personen met een consciëntieuze stijl zijn nauwkeurig, georganiseerd en analytisch. Ze hechten waarde aan precisie en kwaliteit in hun werk.

1 op 1 DISC Assessment en Analyse

De eerste stap naar zelfontdekking en groei

Leer hoe je je sterke punten kunt benutten, valkuilen kunt vermijden en betere relaties kunt opbouwen – alles binnen handbereik met deze DISC analyse en het persoonlijk opvolgend gesprek. Ontdek vandaag nog hoe een DISC-analyse je kan helpen om succes te behalen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Of je nu een teamleider bent die zoekt naar manieren om de productiviteit te verhogen, een professional die streeft naar effectievere samenwerking, of iemand die zijn persoonlijke groei wil stimuleren, een DISC-analyse is de sleutel tot het ontgrendelen van je volledige potentieel.

 • Diepgaand Inzicht
  Ontdek je gedragsstijl en communicatievoorkeuren voor een beter begrip van jezelf en anderen.
 • Effectieve Communicatie
  Leer hoe je effectiever kunt communiceren en samenwerken, waardoor conflicten verminderen en relaties verbeteren.
 • Persoonlijke Groei
  Ontdek je sterke punten en valkuilen, waardoor je kunt groeien en je volledige potentieel kunt benutten.
 • Professionele Ontwikkeling
  Verbeter je leiderschaps- en teamvaardigheden om succes te behalen op de werkplek.
 • Betere Teamdynamiek
  Optimaliseer teamprestaties door inzicht te krijgen in de diversiteit van gedragsstijlen en hoe ze elkaar aanvullen.
 • Verhoogde Productiviteit
  Vergroot de efficiëntie en productiviteit door effectievere samenwerking en communicatie.
 • Zelfbewustzijn
  Verhoog je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen door een diepgaand begrip van je persoonlijkheid en gedrag.